Visual artist og Kulturformidler.

Jeg maler i, akvarel, tusch akryl, olie. Derudover tegner jeg en del. Det at male, er at lege med lys og atmosfære, flygtighed og udviskede konturer, som giver mig en oplevelse af ophøjet skønhed.

Mine observationer af naturen i Norden er i mine billeder reduceret til et forenklet billedsprog af former, farver og flader, der bevæger sig mellem figuration og abstraktion. Billederne fremstår som et koncentrat af det oplevede – en fortætning af stemninger og følelser. Akvarellen ligner ikke fotografier, men har nok interessen for lys til fælles med fotografiet, men ikke forholdet til tid, rum og synsvinkel. De nærværende akvareller er, udover at være på flader, udkast til andre former for opfattelse af tid og rum, som forhåbentligt kommer sandheden nærmere.
Dynamik og bevægelse giver billederne et spontant udtryk. Jeg lader mig ofte inspirere af naturindtryk og genkendelige naturelementer, I mit arbejde med akvarellen nåede jeg frem til den konklusion, at mit mål var at lokke den skjulte poesi frem, den sjæl, der bor i motiverne, og deres individuelle skønhed, som også går igen i mine ekspressive malerier. Den nordiske natur er min store inspiration, dens kolorit og det dramatisk spil, mellem lys og mørke er karakteristisk for mit formsprog. Kunsten er jo ikke blot et spørgsmål om at kunne male noget kønt og vellykket, det væsentlige ligger i overskridelsen af den gode smag.

Akvarel ligger mit hjerte nærmest.

Vand er følelsernes element, og akvarelmaleriet har derfor det potentiale, at det kan formidle indhold på en følsom og umiddelbar facon.

Akvarelmaleriet har alle de kvaliteter, som drømme er lavet af. Derfor kan et lille vandfarvebillede virke så stort og stærkt på os, der ser på det.

Akvarel er øjeblikkets medium, der giver muligheden for at arbejde hurtigt og spontant.